Свято Осені

Свято Осені

У Радовельському ЗДО №20 «Струмок»відбулося свято осені мета якого: навчити вихованців бачити розмаїття осінньої природи, розкрити красу осінньої природи за допомогою поетичного слова, музики, пісень, художньої творчості дітей, викликати естетичні переживання, захоплення красою природи, розвивати артистичні здібності дітей, їх мовлення, згуртувати дитячий колектив.

Осінь – чудова пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. Дошкільнята дуже люблять осінь, адже є цікава нагода дізнатися багато нового про осінню природу, життя тварин та пташок, розповісти про чудову осінню пору своїм друзям, рідним і близьким під час осінніх свят. Музичний керівник, вихователі груп та батьки приклали багато зусиль, щоб свято вийшло теплим і затишним. Усі дітки із задоволенням перевтілилися у казкових персонажів (білочки, грибочки, овочі та фрукти) та розповіли чарівну осінню казку – співали, декламували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї. Вихованці старшої групи «Капітошка» зуміли навіть «зварити» борщ, обравши відповідні інгредієнти, які необхідні для приготування смачної української страви. Дошкільнята молодшої та середньої групи завзято сортували горішки, шишки, жолуді, листочки за формою, кольором, величиною, тактильними відчуттями.

Завітала до вихованців і головна героїня свята – щедра Осінь, яка розважала малят іграми та завданнями. А дошкільнята щиро дякували чарівниці віршами, піснями, танцями, радісними усмішками. На завершення святкування діток почастували осінніми дарами – запашними яблуками. Цьогорічні свята осені, проведені у групах закладу, видалися веселими і змістовними. Задоволеними від проведеного заходу залишились і діти, і дорослі.

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.