Великодня казка

Великодня казка у Радовельському ЗДО "Струмок"

День Воскресіння Ісуса Христа – Великдень - одне з найбільших свят християн. У дохристиянські часи це було свято весняного сонця і пробудження природи від довгого сну. За народними спостереженнями, цього дня і сонце якось по особливому світить, кажуть,сонце «грає».

До Великодня готується заздалегідь весь люд. На Великоднє свято дарують люди одне одному писанки оздоблені узором, які символізують пробудження природи, зародження нового життя, та паски, тому на честь такого свята наші вихованці танцювали, співали пісні та запрошували всіх на гостини.

Ось саме тому, сьогодні з ЗДО «Струмок» відбувся театралізований захід «Великодня казка», в якому взяв участь чи не весь колектив ЗДО. У виставі було задіяно чималу кількість дійових осіб: баба, дід, курочка Ряба, пес Бровко, півень, лисиця, яйце (писанка), ведмідь, ведуча.

Наші герої перевтілилися в неповторний образ та уміло передали емоції від свого персонажу, а наші вихованці демонстрували свої таланти у тематичних піснях і танцях з писанками (крашанками) в руках.

За традицією, діти по завершенню вистави отримали солоденький смаколик у вигляді пасочок.

Завершальне слово виступу та підсумок провела директор ЗДО Кисорець Л.І. та привітала всіх присутніх з наступаючим світлим, чистим святом Великодня та подякувала учасникам та гостям за створення такої теплої атмосфери на заході.

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.